Slovenija > Črna kronika
335 ogledov

Policija išče voznika belega kombija

Bel kombi Profimedias
Policija išče neznanega voznika kombija, ki je bil v petek udeležen v prometni nesreči.

V petek, okoli 23. ure se je v Zaborštu pri Dolu zgodila prometna nesreča. V nesreči so bili udeleženi kolesarja in neznani voznik kombija znamke Ford Turneo bele barve.

Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je neznani voznik pri prehitevanju zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v dva kolesarja, ki sta pripeljala nasproti. Ne da bi nudil svoje podatke, je odpeljal naprej v smeri Domžal.

V nesreči je bil en kolesar huje, drugi pa lažje poškodovan. Oba so odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Po zadnjih podatkih njuno življenje ni ogroženo.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o nesreči. "Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin prometne nesreče naprošamo vse, ki imajo kakršne koli informacije o dogodku, da pokličejo na tel. št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20. Prav tako pozivamo neznanega voznika, da pokliče na eno od podanih številk, ali se osebno zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič št. 56," pozivajo. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 3
  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:41 11.avgust 2024.

    Neznani voznik je pri prehitevanju zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v dva kolesarja, ki sta pripeljala nasproti in ne da bi nudil svoje podatke odpeljal naprej v smeri Domžal!? Torej iz napisanega sledi, da glavni greh voznika belega ...prikaži več kombija to, da na kraju nesreče ni pustil svojih podatkov, ne pa dejstvo, da ponesrečenima kolesarjema ni nudil prve pomoči!? A vi to resno? Kaj bi šele bilo, če bi voznik belega kombija pobegnil s kraja nesreče!? Ali pa je storil ravno to, spoštovani avtor?

  • Ender3 12:40 11.avgust 2024.

    Jaz osebno vem, kaj bi počel temu brezobzirnemu vozniku. In to isto bi verjetno naredili starši kolesarjev..

  • Avatar Leon
    Leon 12:39 11.avgust 2024.

    Koliko je v Sloveniji koles in koliko kilometrov kolesarskih poti ?