Slovenija > Črna kronika
1383 ogledov

Policija v zvezi s tem moškim tava v temi

neznan moški truplo na plaži
1/7
PU Koper
Moški, ki so ga mrtvega našli na plaži med Strunjanom in Mesečevim zalivom, pri sebi ni imel dokumentov.

Policisti Policijske uprave Koper so bili 10. julija obveščeni, da na divji plaži med Strunjanom in Mesečivim zalivom leži neodzivna oseba. Zdravnica je na kraju potrdila smrt in odredila sanitarno obdukcijo. Moški pri sebi ni imel dokumentov. 

Gre za moškega, starega med 70 in 80 let. Visok je približno 180 centimetrov, srednje postave. "Na plažo naj bi prišel okoli 13. ure, peš, ko so ga opazili tudi drugi obiskovalci plaže. S seboj je imel manjši moder nahrbtnik z napisom Head, oblečen je bil v kratke hlače svetle barve znamke Gold Short in svetlo modro majico velikost XL ter obut v športne copate znamke Adidas, črno-rdeče barve, velikosti 44 in 2/3. Pri sebi je imel še moder etui s korekcijskimi očali in ročno uro znamke Quartz ter revijo Ognjišče, št. 698, Julij 2024," so sporočili policisti. 

Več fotografij s kraja dogodka v galeriji zgoraj. 

Pri ogledu kraja policisti niso našli dokumentov ali predmetov, na podlagi katerih bi lahko ugotovili njegovo identiteto. Prav tako jim z drugim zbiranjem obvestil ni uspelo identificirati pokojnika. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.