Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Policisti so našli več ukradenih predmetov

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Metliški policisti pri dveh osumljencih našli večjo količino ukradenih predmetov.

Metliški policisti so ta konec tedna skupaj s črnomaljskimi kolegi na podlagi odredbe sodišča opravili v naselju na območju Črnomlja dve hišni preiskavi ter našli več predmetov, ki izvirajo iz kaznivih dejanj. Preiskavi so opravili pri 16-letniku in 26-letnici in za oba bodo na okrožno državno tožilstvo napisali kazenske ovadbe.

Zaseženi predmeti naj bi izvirali vsaj iz dveh kaznivih dejanj na območju policijske postaje Črnomelj ter vloma v skladišče in pisarne zbirnega centra javnega komunalnega podjetja v Bočki na območju policijske postaje Metlika, ki se je zgodil v noči na četrtek.

Pri hišnih preiskavah so zasegli različna motorna olja, zračno puško, klarinet, pištolo, naboje, otroško klavirsko harmoniko, udarno kladivo, varilni aparat z elektrodami za varjenje in še nekaj predmetov, so danes sporočili iz Policijske uprave Novo mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.