Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Poročna obleka je bila zanjo usodna

Ženska v poročni obleki sredi reke. Shutterstock
Kanadska policija je našla truplo prebivalke Quebeca, ki se je v poročni obleki fotografirala v reki Ouareau približno 75 kilometrov severno od Montreala.

Tiskovni predstavnik tamkajšnje policijske postaje Ronald McGinnis je povedal, da je 30-letna ženska med fotografiranjem stala v do 30 centimetrov globoki vodi. Ker je zaradi vode poročna obleka postaja vse bolj težka in ker je 30-letnica že počasi začela izgubljati ravnotežje, je fotografa prosila, da naj ji pomagata priti iz reke.

Fotografu in njegovemu asistentu kljub številnim naporom to ni uspelo, medtem je ženska padla v vodo in jo odnesla po reki navzdol. Pri tem se je zaradi vse težje poročne obleke začela utapljati, poroča CBC News. Policija je truplo ženske s pomočjo potapljačev uspela najti šele štiri ure po dogodku.

30-letnica, ki je prihajala iz mesta Laval, se je poročila devetega junija. Njena največja želja je bila, da bi se v poročni obleki fotografirala sredi reke. Njen tok je, kot so sporočile oblasti, tam zelo močan, tako da je ob morebitnem padcu v reko zelo malo možnosti za preživetje.

Komentarjev 2
  • Oseba_ 09:55 27.avgust 2012.

    tragična zgodba

  • roscha 22:58 25.avgust 2012.

    Saj nimam nič proti pedrom, ampak da sta tako gnila da peečke iz 30cm vode ne moreta potegnit...??? V Svenistanu bi fasala vsaj 3 leta. ( Ne me vprašat za kaj. Za nekaj že...)