Slovenija > Črna kronika
26816 ogledov

Posledice nesreče, v kateri je umrl nič krivi voznik

Prometna nesreča Policija
Voznica nenadoma zapeljala prek črte, voznik dacie umrl.

Nekaj pred 8.30 se je na glavni cesti od Ljubljane proti Kočevju pri Turjaku zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, znamke mercedes in dacia.

Po do sedaj znanih podatkih so policisti ugotovili, da je 47-letna voznica osebnega vozila znamke Mercedes, ki je vozila iz smeri Lašč proti Turjaku, iz do sedaj še neznanega razloga zavila na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v pravilno vozečega voznika osebnega vozila.

V reševalni akciji so posredovali gasilci PGD Ribnica in GB Ljubljana, ki so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo in ji nudili prvo pomoč z oživljanjem do prihoda reševalcev, odklopili akumulator in z vpojnim sredstvom posuli izlite motorne tekočine.

V nesreči se je voznica lažje poškodovala, 80-letni voznik pa je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je kljub zdravniški pomoči na kraju umrl.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Janez 15:45 01.julij 2021.

    Ta prometna nesreča, katere posledica je razen zvite pločevine še smrt nedolžnega človeka, je nastala iz čiste malomarnosti. Samo ugotoviti je potrebno zakaj je nenadoma zavila v levo in umorila človeka. Verjetnost je velika, da je med vožnjo uporabljala telefon. ...prikaži več Če ima kaj vesti ne bo nikoli več sedla za volan.

  • Avatar crusader666
    crusader666 15:36 01.julij 2021.

    Telefončkarji in Dacia z 2. zvezdicami za varnost, kaj je lahko še slabše?

  • tomi67 14:54 01.julij 2021.

    Ko gre za alko, znajo biti zelo dosledni, ko gre za telefon, ki je enaka brezobzirnost, pa kao "neznani vzrok", čeprav ne bi bilo težko pri operaterju preveriti njegove uporabe. Povzročitev nesreče iz malomarnosti je kaznivo dejanje, policija pa ima ...prikaži več možnost zavarovanja dokazov, to je tudi začasnega odvzetja predmetov (telefona), ki lahko služijo v dokaznem postopku.