Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Prijeli razpečevalce drog in orožja

Na Slovaškem so v ponedeljek aretirali dva Slovenca, osumljena preprodaje heroin Žurnal24 main
Droga in orožje. Hišne preiskave zaradi domnevnega razpečevanja.

Kranjska preiskovalna sodnica danes neuradno zaslišuje štiri domnevne razpečevalce orožja in droge, ki naj bi jih policija prijela v sredo med hišnimi preiskavami na njihovem domu. Prvega naj bi zaslišali okoli 13. ure.

Četverica naj bi bila sicer del širše združbe, znotraj katere naj bi delovali tudi nekateri že maja prijeti domnevni tihotapci, ujeti med obsežnimi hišnimi preiskavami po vsej državi. Hišne preiskave so sicer zdaj, neuradno, potekale tudi na območju Ljubljane v četrtek in sredo.

Opravili šest hišnih preiskav


Na Generalni policijski upravi so potrdili, da so prijeli štiri osumljence, stare od 30 do 50 let, vsi so slovenski državljani.

"Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada, ljubljanski in kranjski kriminalisti včeraj in predvčerajšnjim opravili šest hišnih preiskav na območju ljubljanske policijske uprave v kriminalistični preiskavi kaznivih dejanj Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami," so sporočili. Sodelovalo je 30 kriminalistov in policistov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.