Slovenija > Črna kronika
1130 ogledov

Prijeli tri gojitelje konoplje

Konoplja PU Maribor
Uspešne hišne preiskave, gojitelji na tožilstvu.

Šentiljski policisti so v petek v sodelovanju s policisti mariborskih policijskih postaj za izravnalne ukrepe, vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor ter kolegov iz Maribora in Rač zaradi suma neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami prijeli tri ljudi iz Maribora in okolice. Vse bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, naj bi trojica na območju Šentilja gojila konopljo, policisti pa so jih pri kaznivem dejanju zalotili.

Pri vseh treh so policisti nato opravili tudi hišne preiskave in našli še več prepovedane konoplje, pa tudi posušene gobice, za katere sumijo, da vsebujejo psihoaktivne snovi.

Zasežena konoplja Hišna preiskava Gorenjska Velika najdba policistov: Zasegli 119 sadik

Konoplja | Avtor: PU Maribor PU Maribor

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Avatar praufo
    praufo 16:26 29.oktober 2019.

    šnops in podbni zvarki iz vsake brozge je vse legalno in se vse lahko prodajo, čeprav je še kakšen strup, ampak ne, s tole konopljo vztrajate do onemoglosti ... to kar je ilegalno spada med nekontrolirano proizvodnjo, pa tudi šnops ...prikaži več je nekontrolirana proizvodnja opiatov, pa to nikogar ne moti

  • boogin1 12:20 29.oktober 2019.

    Če sploh gre za mamila ? Kaj če gre za konopljo namenjeno zdravljenju bolezni, kot je rak ali katere druge bolezni ? Država in represivni organ ne loči namembnosti, z drugimi besedami, rajše imajo, da vas pobere, kot da bi se ozdravili.

  • Avatar Leon
    Leon 11:38 29.oktober 2019.

    Zakaj tako uspešne policaje ne uporabite pri odkrivanju kriminalcev iz vrst kaste ? Morda jih kdo namenoma ne želi uporabiti ali pa jim gre samo mamila ?