Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

S trkom želel preprečiti pobeg?

prometna nesreča trk ljubljana
1/3
Žurnal24 main
Po tem, ko sta se voznika v Ljubljani sprla, je eden zapeljal vzvratno in trčil v drugega. Mladenič naj bi se 60-letnika lotil s silo, ta naj bi nato s trkom želel preprečiti pobeg.

"Starejši gospod je namenoma zapeljal vzvratno in se zaletel v mladeniča z rdečim avtomobilom. V Ljubljani pri Hotelu Lev je gospod izsilil mladeniča, nakar je namenoma silovito zapeljal vzvratno," nam je sporočil bralec. Dva bralca sta nam poslala fotografije s kraja dogodka, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Kasneje pa se nam je javila očividka, od katere smo izvedeli, da naj bi mladenič "stekel iz avta, odprl vrata 60-letnega gospoda in se ga lotil s silo. Eno minuto ga je tepel. Gospod v avtu ni mogel storiti ničesar. Po fizičnem obračunu se je fant usedel v svoj rdeči avto in hotel pobegniti. 60-letni gospod je želel to preprečiti in se vzvratno zaletel v avto." Dodaja še, da je bil gospod vidno poškodovan ter da je krvavel. Neuradno smo izvedeli, da je res prišlo do predhodnega fizičnega obračunavanja; vzrok spora pa ni znan.

Za več informacij smo povprašali na Policijski upravi Ljubljana. Tiskovni predstavnik Sebastjan Juhant nam je potrdil, da sta se na Gosposvetski cesti sprla 22-letni voznik osebnega avtomobila VW polo in 60-letni voznik kie sorento.

"Po sporu je domnevno 60-letnik z vozilom zapeljal vzvratno in trčil v za njim ustavljeno vozilo VW polo. V dogodku je bil 60-letni voznik poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center," je še dodal. Kar pa se tiče fizičnega obračunavanja, tega ni ne zanikal ne potrdil. Kot pravi, posameznih okoliščin dogodka v tej fazi ugotavljanja okoliščin ne morejo komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.