Slovenija > Črna kronika
90 ogledov

Samo "trdo" je delal

balkanski bojevnik, sojenje, varovanje, sodi%C5%A1%C4%8De Žurnal24 main
Balkanski bojevnik. Dragan Tošić menda narkokralja Darka Šarića pozna le kot poštenega podjetnika.

Kokain. "Nikoli nisem bil član kriminalne združbe, še manj pa da bi bil vodja. Nikoli se nisem ukvarjal z mamili. Vse, kar imam, sem do zdaj ustvaril s trdim delom." Tako se zagovarja Dragan Tošić, ki je včeraj na ljubljanskem sodišču dobro uro zanikal, da bi vodil slovensko navezo tihotapcev v balkanski kriminalni združbi Srba Darka Šarića.

Skupaj na smučanju
Slike. Iz obtožnice zoper domnevno Tošićevo navezo izhaja, da naj bi policisti na računalniku enega izmed njih odkrili sliko druženja Tošića in Darka Šarića na smučanju v Italiji, ko naj bi se vozila na žičnici in s snežnimi blazinami po strmini. Tošića pa naj bi fotografirali tudi na poroki Šarićevega brata.

Tošić pozna oba Šarića
Čelavi, kot naj bi Tošića z vzdevkom imenovali domnevni sodelavci (kar sam sicer zanika), priznava, da Šarića pozna. "Spoznal sem ga že pred leti in poznam ga le kot uspešnega podjetnika, ki se ukvarja z legalnimi posli. Poznam pa tudi njegovega brata Duška Šarića, ki je prav tako zelo v redu človek," pravi Tošić.

Sedemnajstim domnevnim tihotapcem kokaina iz Latinske Amerike v Evropo so tako začeli soditi, potem ko jim je tožilka prebrala, kaj jim očita, na 109 straneh obtožnice. Poleg domnevnega šefa Tošića so umazane posle z drogo že zanikali tudi Dragan Beljkaš, Jakob Remškar in Mirzet Lucevič, ki naj bi pomagali pri organizaciji poslov. Preostali se bodo zagovarjali v torek.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.