Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Slovenka ni preživela nesreče na Hrvaškem

Prometna nesreča na Hrvaškem Pixsell
Za posledicami hude petkove nesreče na Hrvaškem umrla Slovenka.

V prometni nesreči na avtocesti Zagreb–Beograd, nedaleč od Slavonskega Broda, se je v petek zvečer hudo poškodovala 65-letna slovenska državljanka, ki je nekaj ur kasneje v bolnišnici v Slavonskem Brodu zaradi poškodb umrla, je potrdila hrvaška policija.

Nesreča se je zgodila v petek nekaj pred 22. uro na avtocesti nedaleč od vasi Garčin v smeri vzhoda, ko je 59-letni voznik osebnega avtomobila trčil v vozilo pred seboj.

Voznik je izgubil nadzor, avtomobil pa se je začel prevračati, najprej na cestišču, nato pa še na zelenici ob avtocesti. Pri prevračanju je 65-letna potnica padla iz vozila in se hudo poškodovala.

Kljub nujni medicinski pomoči v bolnišnici v Slavonskem Brodu je 65-letnica nekaj ur po nesreči preminila. Lažje se je poškodoval tudi 41-letni sopotnik, medtem ko morebitne poškodbe voznika niso znane, je na spletni strani poročal osiješki časnik Glas Slavonije.

Policija je kazensko ovadila voznika, je še sporočila brodsko-posavska policijska uprava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.