Slovenija > Črna kronika
50588 ogledov

Slovenski trener na morju izgubil ženo in sina

Hrvaška plaža
Poročali smo že o včerajšnji tragični nesreči v Črni gori, kjer sta umrla 35-letna slovenska državljanka in njen 10-letni sin. Danes so znane podrobnosti.

Že sinoči je bilo znano, da sta v Črni gori umrla slovenska državljanka in njen sin, še dva sta poškodovana. Neuradno naj bi se vozili na gumijasti banani, ki jo vleče gliser, ko je plovilo trčilo v turistično ladjo.

Morje Še dva poškodovana Svet Dva Slovenca mrtva v nesreči na morju

Mama in sin sta umrla na licu mesta, 36-letni oče in 13-letna hči sta poškodovana, hči naj bi dobila hude poškodbe. Po poročanju črnogorskih medijev sta oba izven življenjske nevarnosti.

Po poročanju nekaterih medijev gre za trenerja črnomaljskega kluba Gladiator; policija identitete še ni potrdila, medtem ko črnogorski mediji navajajo ime pokojne slovenske državljanke, žene trenerja, ki v Črnomlju trenira tajski boks.

Povzročitelj priprt

Kot še poročajo črnogorski mediji je policija že sinoči zaslišala tako voznika skuterja, ki je vlekel banano, kot turističnega plovila.

Po neuradnih podatkih so voznika skuterja pridržali, tožilstvo naj bi zahtevalo njegov pripor.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • Rafaeluss 10:08 28.julij 2018.

    Letos naredil izpit, ko bi saj gladal kam vozi, pa saj ni cesta ki je polna vozil. En čolni Glih v njega rukne. Premalo prakse, pa 2 mrtva, bemti pa tak DOPUST

  • jozicamurn 14:52 25.julij 2018.

    Kdo hodi tja v to salmonelo nemarnih milogorcev, mafijskega kartela za ropanje ljudi? No potem se dogajajo takšne zadeve. Žal, sožalje svojcem. Veliko Slovencev se je vrnilo s salmonelo in niti ne pomislijo več na to državo. Dogajajo se takšne ...prikaži več zadeve in noben ne odgovarja.

  • Žurnalček 14:21 25.julij 2018.

    Strahota ! Ne verjamem , da je bila njegova dejavnost sploh zavarovana za slučaj nesreče !