Slovenija > Črna kronika
117 ogledov

Sodišče o tem, ali sta reševalca posilila 17-letnico

Razgreta telesca plesala na plaži razvrata Mario Pavlović
Julija lani naj bi na portoroški plaži prišlo do posilstva opitega 17-letnega dekleta, kar je dvignilo precej prahu po državi. Posilila naj bi jo namreč reševalca iz vode. Primer zdaj preiskuje sodišče.

Obdolženca sta 31-letni Mariborčan in 28-letni domačin; sodišče zoper njiju vodi kazensko preiskovalna dejanja. Preiskava zaradi domnevnega posilstva opite najstnice na zabavi na portoroški plaži je že od sredine novembra v polnem teku, je za Primorske novice potrdil podpredsednik koprskega okrožnga sodišča Peter Baša.

Očitno ni bilo nobenega dvoma, da se je dogodek res zgodil, kaj bo pokazala preiskava, pa bo znano po koncu preiskovalnih dejanj.

Številni obiskovalci in številne merice alkohola

Alkohol naj bi bil razlog, da je 17-letnica iz notranjosti države izgubila razsodnost, se zapletla v pogovor z dvema moškima in odšla z njima v prostore na plaži. Moška naj bi jo izkoristila in jo posilila.

Dekle je dogodek opisalo prijateljici, skupaj sta posilstvo prijavili policistom. Ti so moška – sprva naj bi preiskovali več osumljenih – pridržali, ju privedli pred preiskovalnega sodnika, ki pa se ni odločil za pripor. Postopek je vendarle stekel in kot kaže, bo sodišče zoper osumljena spisalo obtožnico.

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:07 21.januar 2016.

    V srednji šoli so dekleta z veseljem hodila skupaj na WC. Tud na zabavi se to da narest.

  • Žurnalček 18:17 21.januar 2016.

    Punca je lahko še v taki družbi svojih prijateljev -ic, ki pazijo ena mna drugo , vendar enkrat morajo na WC in takrat pride do tega , da se ena drugi-im na moment zgubi in pade v roke predatorjem , ...prikaži več ki samo čakajo na tako med seboj zgubljene opite osebeoz. dekleta !

  • Žurnalček 18:13 21.januar 2016.

    Tu se nima kaj raziskovati , ko je popolnoma jasno , da gre tu najprej za zlorabo mladoletne osebe, da gre za zlorabo osebe , ki ni bila v stanju skrbeti za sebe , da gre za napad MOŠKIH , ...prikaži več ki z mladoletno nimata nikakršnje osebne povezave ampak gre za dva fuka potrebna idiota , ki sta na vse prej povedano mladoletnico tudi posilila ! Vsakemu 4 leta , če gre pa za Južnjake pa po 8 let , v poduk ostalim !