Slovenija > Črna kronika
791 ogledov

Specialci zaradi groženj varovali Nenadovića

Boris Nenadović
1/12
Žurnal24 main
Kranjska preiskovalna sodnica je zaslišala Borisa Nenadovića, ki ga srbske oblasti iščejo, da bi mu začeli soditi zaradi domnevno nezakonite trgovine z drogami.

Droga. Kranjska preiskovalna sodnica je včeraj zaslišala Črnogorca Borisa Nenadovića, ki ga od predlani z mednarodno tiralico išče višje sodišče v Beogradu. Tridesetletniku želijo v Srbiji soditi, ker naj bi sodeloval v kriminalni združbi, ki je iz Turčije v Srbijo več let tihotapila večje količine droge in sestavine za njeno izdelavo.

Prijet na Brniku

Nenadovića so kranjski policisti sicer prijeli konec lanskega leta med prihodom v državo na letališču Brnik. Preiskovalna sodnica pa je zanj odredila pripor, dokler ne bo odločeno, ali in kdaj ga bo Slovenija predala Srbiji. Črnogorca so iz ljubljanskih priporov na sodišče spremljali policijski specialci, ki so nanj med enournim zaslišanjem, ki je potrebno pred odločanjem o izročitvi, čakali pred sodno dvorano, pred vhodom na sodišče in celo pomešani med naključne mimoidoče na ulici. Neuradno zato, ker naj bi v zadnjih dneh prejel grožnje s smrtjo. Nenadović naj bi bil tako poostreno varovan tudi zato, ker policija očitno sumi, da bo poskušal pobegniti oziroma da bi mu pri begu lahko kdo pomagal.

Komentarjev 4
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:10 26.januar 2012.

    Najbolj ga kaznujejo naši,če ga spustijo pol se pa lahko začne lovska sezona!

  • širhakl 20:27 25.januar 2012.

    Ponovno.Baraba je bolj zaščitena kot poštenjak.Nobene ,ampak prav nobene škode,izgube za človeštvo ne bi bilo ako bi ga likvidirali.Pravna država in v takih primerih človekove pravice.po...jem se nanje.

  • allstarr111 19:48 25.januar 2012.

    Mah mene ne motijo prsti, bolj me moti to da ga vlačijo po spletu in bo zdej kao bol opasan kriminalc. To k kažejo ne vem kake specijalce je neumnost in delajo takim idiotom uslugo. Ne vem zakaj more bit ...prikaži večt on pripeljan na zaslišanje, sej lahko komot sodnik, tožilec in odvetniki pridejo v zapor in tam mnogo bolj na varnem opravijo zaslišanje. Ne pa teke scene uprizarjat.