Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Sredi Maribora ga je zabodel z nožem

Napadalec z nožem. Slika je simbolična. Shutterstock
Petindvajsetletnik iz okolice Ormoža je z nožem v hrbet zabodel 21-letnika iz Maribora. Ta je utrpel hude telesne poškodbe, napadalec pa je po dejanju pobegnil. Policisti so ga že pridržali in proti njemu podali kazensko ovadbo.

Mariborčan je v petek okoli 17.30 iz gostinskega lokala na Mlinski ulici v Mariboru preko mobilnega telefona prejel klic 25-letnika iz okolice Ormoža, da bi se srečala. Kmalu zatem je zapustil lokal in se napotil na bližnji parkirni prostor, kjer naj bi pričakal moškega, ki ga je poklical. Ko je hodil po parkirišču, je za njegov hrbet prišel omenjeni 25-letnik in ga s kuhinjskim nožem zabodel v hrbet in levo roko, zatem pa stekel v osebni avtomobil in se odpeljal.

Poškodovani 21-letnik je odšel do avtobusne postaje in poklical policijo. Policisti so ga odpeljali v mariborsko bolnišnico, kjer so mu oskrbeli hude telesne poškodbe. Dobro uro po napadu so policisti v okolici Ormoža prijeli osumljenca in ga pridržali, zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.