Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Sredi noči ga je ustrelil na Topniški

Policijski trak na Topniški Bralka Tjaša
Po prvih podatkih naj bi bila ena oseba poškodovana, policisti pa preiskujejo sum povzročitve kaznivega dejanja.

Na Topniški ulici v Ljubljani so policisti s trakom zaščitili območje, saj naj bi bili obveščeni o sumu  kaznivega dejanja splošne nevarnosti.

Kot nam je povedal Vinko Stojnšek z ljubljanske policijske uprave, je zdravstveno osebje nekaj minut čez polnoč policiste obvestilo, da so sprejeli osebo, ki je poškodovana s strelnim orožjem. Gre sicer za lahko telesno poškodbo in življenje osebe ni ogroženo.

Policisti so pričeli z zbiranjem obvestil in izvajanjem prvih ukrepov. Po do sedaj znanih podatkih naj bi se dogodek zgodil na Topniški ulici v Ljubljani. Zaradi domnevnega kraja kaznivega dejanja so policisti zavarovali del Topniške.

Trenutno se opravlja ogled domnevnega kraja kaznivega dejanja, kjer se iščejo sledovi, ki bi potrdili prva zbrana obvestila. Okoliščine dogodka še niso razjasnjene. Kot je še povedal Stojnšek, naj bi se poškodovani po naključju nahajal na Topniški v tistem trenutku.

Ste kje blizu? Pošljite nam fotografije dogajanja preko spodnjega obrazca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.