Slovenija > Črna kronika
4563 ogledov

Streljal po stanovanju in s pištolo nad policista

Policija Saša Despot
Moški je v stanovanju uporabljal pirotehniko in streljal s pištolo.

Policisti so v nedeljo ponoči morali posredovati v stanovanju v Zagorju, kjer je 37-letni moški kršil javni red in mir. Policisti so bili obvešečeni, da moški v stanovanju uporablja pirotehniko in strelja z orožjem. 

Na kraju sta posredovala policista, ki jima je moški zagrozil s pištolo. Policista sta moškega z uporabo prisilnih sredstev obvladala in mu z udarcem iz roke zbila pišolo ter ga vklenila. Pri tem ni bil nihče poškodovan. 

Policisti so 37-letnemu osumljencu odvzeli prostost in odredili pridržanje. Na podlagi odredbe za hišno preiskavo so policisti zasegli pištolo znamke Crvena zastava z naboji, okoli 70 gramov konoplje, digitalno tehtnico, okoli 33 gramov heroina in pol grama kokaina. 

Moškega so privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je za osumljenca odredil pripor. Moškega so v preteklosti že obravnavali za kazniva dejanja s področja prepovedanih drog. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • perhan63 11:58 14.marec 2019.

    cigan??

  • Avatar Leon
    Leon 10:12 14.marec 2019.

    Kaj se dogaja v Deželi na sončni strani Alp ? Neoliberalizem je povzročil nepopravljivo škodo družbi ,kjer vlada populizem ,oportunizem ,demagogija in nepotizem . Potem pa ti nekdo napiše bukvo o deželi Norcev .Kam smo prišli ?