Slovenija > Črna kronika
11447 ogledov

Tako je celo noč visel med drevesi in upal na pomoč

Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi
1/9
Gasilska enota Ribnica
Danes zjutraj je mimoidoči pohodnik 20 metrov pod cesto opazil avtomobil, ki je biol zagozden med drevesi, v njem pa je bil že vso noč ujet voznik.

"Ob 8.08 je mimoidoči pohodnik na makadamski cesti Nova Štifta–Travna Gora, občina Sodražica, naletel na osebno vozilo, ki je v večernih urah, 25.1.2020, zapeljalo z vozišča in se okoli 20 metrov pod cestiščem zagozdilo med drevesa," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Gasilci PGD Ribnica so zavarovali kraj dogodka, stabilizirali vozilo, poškodovanega voznika s tehničnim posegom rešili iz vozila in ga s pomočjo vrvne tehnike prenesli do reševalnega vozila ter ga predali v oskrbo reševalcem NMP Ribnica.

Vozilo so nato s tehničnim posegom zvlekli nazaj na cestišče in poskrbeli za odklop akumulatorja. Poškodovana oseba je bila prepeljana v bolnišnico. Na kraju so bili tudi policisti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.