Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Tatvine na območju PU Celje

Mercedes-benz GLA Anže Petkovšek
Celjski policisti so imeli ta konec tedna precej dela predvsem s tatvinami. Med drugim so tatovi odnesli celo blagajno.

V petek so policisti PU Celje obravnavali vlom v trgovino na Bežigrajski cesti v Celju. Storilec in njegovi pomagači - če jih je imel - so iz trgovine odnesli celo blagajno z gotovino vred. Kolikšna je škoda trgovine, policisti ne poročajo, so pa rop izvedli v času, ko v trgovini ni bilo nikogar.

Drugače način dela ima neznanec, ki se je lotil drzne tatvine gostinskega lokala v Žalcu. V tem primeru je neznani storilec odrinil zaposleno, stopil za točilni pult in vzel  okoli 160 evrov gotovine.

Kradejo celo vinjete

V soboto so bili celjski policisti obveščeni o vlomu v štiri kombinirana vozila na Bežigrajski cesti v Celju. Iz dveh vozil je neznani storilec ukradel že prilepljeni vinjeti. 

Včeraj je nato neznanec ukradel okoli 400 litrov diezelskega goriva iz rezervoarja poljskega tovornega vozila, z dvorišča stanovanjske hiše na Padeškem vrhu pa je neznanec ukradel lahki polpriklopnik z nameščeno registrsko tablico LJE1-27C.

Na celjskem so ukradli tudi golfa registrskih oznak CE FF662, letnik 2006. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom na Kajuhovi ulici v Velenju.

Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:29 03.februar 2015.

    a se more res tok krast ???

  • 4krogci 12:52 02.februar 2015.

    Krpo na zunanji strani stekla, baterijski likalnik polozis na krpo kjer je vinjeta, udres v vozilo (za spraksirane par sekund dela) in vinjeta skoraj sama pade iz stekla ;) 5min max za vse skupaj ;) Na podobn način na darsu ...prikaži večarsu oz. servisu premaknejo vinjeto na novo steklo ;)

  • tecumseh_1975 12:42 02.februar 2015.

    @Policija: če kdaj najdete modela ki mu je uspelo sneti že nalimano vinjeto me prosim pokličite da me nauči kako se to naredi ker jaz vsakokrat naredim masaker. Pa ni da ne znam. Avstrijsko mi vsakokrat uspe sneti celo.