Slovenija > Črna kronika
7345 ogledov

Tragedija pri Igu: razbijal, skakal, nato izgubil utrip

policija Žurnal24
Zgodaj popoldan je moški na Igu zganjal hud kraval. Občani so ga pridržali, a to še ni bilo dovolj. Končalo se je tragično.

Policisti PU Ljubljana so sporočili, da so bili okoli 13. ure obveščeni o moškem na območju Iga, ki so ga občani pridržali zaradi njegovega neobičajnega in nasilnega vedenja.

"Z rokami je udarjal po raznih objektih, plezal čez ograje, občani pa so ga zadržali do prihoda policistov," so pojasnili pri policiji. Moški je nadaljeval z nasilnim vedenjem, zato so policisti zoper njega uporabili sredstva za vezanje in vklepanje in ga predali v oskrbo ekipi nujne medicinske pomoči.

"Zaradi izgube srčnega utripa so ga reševalci na kraju pričeli oživljati, nato pa je bil prepeljan v UBKC Ljubljana, od koder so sporočili, da je 40-letni moški umrl," so v sporočilu zapisali policisti.

Vzrok smrti bo podala obdukcija, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil in s kriminalistično forenzično preiskavo o vseh okoliščinah dogodka. Prav tako bo v nadaljnjem postopku temeljito preverjena uporaba prisilnih sredstev. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Anja1956 20:11 04.avgust 2024.

    Če ne bilo policajev, bi bil še živ ?!

  • Avatar Jašna53
    Jašna53 19:27 04.avgust 2024.

    Mamile!! Nobene škode!

  • Avatar Leon
    Leon 17:49 04.avgust 2024.

    https://www.drogart.org/droge/ghb-in-gbl/