Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Trčil v dekle, se opravičil in odpeljal

Policija, policijski avto Žurnal24 main
Policija išče voznika, ki je na prehodu za pešce trčil v mladoletnico, se ji opravičil in pobegnil.

Policisti Policijske postaje Ajdovščina obravnavajo prometno nesrečo, v kateri je bila lažje telesno poškodovana mladoletna peška, zaenkrat še neznani voznik osebnega avtomobila, ki je bil udeležen v omenjeni prometni nesreči, pa je s kraja odpeljal ne da bi oškodovanki dal svoje podatke.

"Kot je bilo ugotovljeno, se je prometna nesreča zgodila v četrtek, 21. januarja 2016 okoli 17.45 ure, v križišču Ulice Quiliano in Ceste 5. maja v Ajdovščini. Mladoletna peška je v bližini mostička (čez potok Lokavšček) šla čez prehod za pešce, pri tem pa jo je s prednjim desnim delom vozila oplazil voznik starejšega osebnega avtomobila znamke Volkswagen Passat, limuzina, sive barve, z registrskimi tablicami ajdovskega območja. V osebnem vozilu je bil sam. Voznik se je po oplaženju zaustavil in peški opravičil, nato pa odpeljal naprej v smeri Vilharjeve ulice," so sporočili policisti. 

Voznik je star od 40 do 45 let, okroglega obraza, zelo kratko postriženih zelo temnih las, oblečen je bil v jakno sivo črne barve.

Da bi razjasnili vse okoliščine omenjene prometne nesreče policisti pozivajo pobeglega voznika ali morebitne priče, da pokličejo policiste Policijske postaje Ajdovščina (Goriška cesta 16, 5270 Ajdovščina, telefon: (05) 36 57 200, elektronski naslov: pp_ajdovscina.pung@policija.si) ali znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • tomaz 18:26 23.januar 2016.

    Ja, vse mogoče koštarje se najde..sem se peljal po lokalni cesti in tam se preko celega cestišča sprehaja ena "mularija"..jim pripeljem bližje in zatrobim, da bi se umaknili, pa se jih nekaj obrne, mi pokaže eden sredinec in lepo se ...prikaži več se sprehajajo naprej...v tem času se je nabralo še par vozil za mano in vsi smo se lepo počasi pomikali za "mularijo" do prvega križišča....

  • Avatar @narhist
    @narhist 17:52 23.januar 2016.

    Kaj je zdaj, trčil ali jo oplazil?

  • izRODEk 17:14 23.januar 2016.

    D'best. To mi je zadnjič naredila moja malo starejša soseda. Sma se srečala, jaz sem se (čisto!) ustavil, ona pa je v zožanem delu rinila naprej in mi je popraskala avto. Stopim ven, krilim z rokami, se 40 - 50 ...prikaži več metrov naprej ustavi, vpraša, kaj je bilo, povem, da mi je opraskala avto, mi pove, da ona pa že ne, pokažem na praske, trdi, da niso njene in, "saj si ti tudi kriv, za nesrečo sta kriva dva!" Pa je odšla in se odpeljala naprej kot, da ni bilo nič.Resnično še danes se čudim in sprašujem, kaj vse se vozi po cesti.... :)