Slovenija > Črna kronika
3589 ogledov

Trčil v delavca cestnega podjetja

Rešilec
Danes se je po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje zvrstilo veliko nesreč, tudi delovne nesreče.

Začelo se je že zelo zgodaj, ko je okoli 7.30 zjutraj delavec v Polzeli padel iz višine v jašek in se pri tem poškodoval. Gasilci PGD Polzela so nudili pomoč poškodovanemu do prihoda reševalcev NMP Celje in jim nato pomagali pri prenosu do reševalnega vozila. 

Malce pred deveto uro sta na avtocesti pri kraju Drnovo trčili osebni vozili. V nesreči se je ena oseba poškodovala, zato so jo morali reševalci odpeljati v bolnišnico. 

Izlet z vlakom Tragično Slovenija V Sevnici vlak povozil občana

Poškodovana delavec in peška

Skoraj istočasno je v Ožbaltu osebno vozilo trčilo v delavca cestnega podjetja, ki je opravljal dela na cesti. "Lažje poškodovanega delavca so oskrbeli reševalci ZRCK Ravne na Koroškem in ga z reševalnim vozilom prepeljali v SB Slovenj Gradec," sporočajo z uprave.

Okoli desete ure je motorist na cesti Dornava–Mezgovci ob Pesnici zbil peško. Reševalci NMP Ptuj so poškodovanko na kraju oskrbeli in prepeljali v splošno bolnišnico Ptuj.

Zapeljal s ceste

Ob 15.26 pa je na cesti med naseljem Laže in naseljem Senožeče motorist zapeljal s ceste in se pri tem poškodoval. Posredovali so gasilci ZGRS Sežana in PGD Senožeče, ki so nudili pomoč reševalcem NMP Sežana in zavarovali kraj dogodka.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.