Slovenija > Črna kronika
34961 ogledov

V lokalu v Kranju plačal pijačo, zdaj ga iščejo policisti

Lokal na hrvaški obali Profimedia
Policisti iščejo moškega, starega med 40 in 50 let, ki je v ponedeljek popoldne bil v enem izmed gostinskih lokalov v Kranju.

Kranjski policisti so bili v ponedeljek nekaj pred 14. uro obveščeni o tatvini v enem izmed gostinskih lokalov na Glavnem trgu v Kranju. "Po podatkih, s katerimi razpolagamo, je v lokal prišel gost, ki je za točilnim pultom naročil pijačo in ko je natakarica zapustila šank, ji je iz torbice vzel denarnico in odšel na WC. Iz denarnice si je prilastil nekaj sto evrov, jo pustil tam ter se vrnil nazaj za šank, plačal pijačo in lokal zapustil," so zapisali kranjski policisti. "Denarnico so v moškem WC-ju našli drugi gostje."

Policisti so opravili ogled kraja dogodka in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Javnost prosijo za pomoč pri iskanju storilca. Gre za moškega, starega med 40 in 50 let. Visok je okoli 180 centimetrov, je vitke postave in ima temno rjave lase. Oblečeno je imel belo srajco, govoril pa je srbohrvaško. 

"Vse, ki bi o drzni tatvini oziroma storilcu karkoli vedeli, prosimo, da to sporočijo na Policijsko postajo Kranj, 04/233 64 00 ali interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200," pozivajo policisti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • jakec1575 17:54 15.oktober 2024.

    profesionalc

  • matermila 16:04 15.oktober 2024.

    Kateri jezik je zdaj govoril srbski ali hrvaški? Je treba ločit, saj tudi v življenjepisu Marte Kos piše, da govori srbski in hrvaški jezik, pa še Hrvati se ne bodo sekirali, če bodo to prebrali. Na denar pa naj pozabijo, ...prikaži več je že šel, muca papala.

  • Avatar NickMason
    NickMason 12:01 15.oktober 2024.

    Če ga najdejo ok,ona bo pa sankcionirana kot malomarnost ,pogojna kazen ji ne uide