Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

V naletu trčila tri tovorna vozila

Prometna nesreča Andrej Leban
Zaradi prometne nesreče z udeležb treh tovornih vozil je zaprt del gorenjske avtoceste.

S kranjske policijske uprave so sporočili, da je zaradi prometne nesreče zaprt zgornji del gorenjske avtoceste med priključkom Lipce in Hrušico proti Karavankam.

Policisti svetujejo voznikom, da uporabijo izvoz Lipce, na Hrušici pa se lahko ponovno vključijo na avtocesti in nadaljujejo pot proti Avstriji. Prav tako je na Hrušici pri mestu nesreče v smeri Radovljice zaprt prehitevalni pas zaradi izvajanja nujnih ukrepov interventnih služb. 

V  prometni  nesreči na gorenjski avtocesti, ki se je zgodila pri Hrušici, so bila v naletnem trčenju udeležena in poškodovana tri tovorna vozila. Voznik je med vožnjo  proti  Karavankam  trčil  v  kolono tovornih vozil, ki je pred njim stala  na  voznem  pasu.

O dejanju povzročitelja nesreče, ki je poškodovan, policisti  glede  na  do  sedaj zbrane podatke vodijo prekrškovni postopek. Iz kranjsje policijske uprave so sporočilo, da bo avtocesta zaprta do odstranitve posledic nesreče. Predlagajo spremljanje prometnih informacij o razmerah na cestah.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.