Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

V nasprotno smer po južni obvoznici

Žurnal24 main
Na južni obvoznici med Malencami in Vičem so opazili vozilo, ki je vozilo v nasprotno smer, vendar je očitno obvoznico že zapustilo in nevarnosti ni več.

"Nadzorni center Ljubljana je dobil obvestilo iz Operativnega komunikacijskega centra, da so med razcepom Malence in Vič na južni obvoznici opazili vozilo, ki je vozilo v nasprotno smer," so povedali na Prometno-informacijskem centru. "V nadzornem centru vozila nismo opazili več, ker je očitno v tem času obvoznico že zapustilo." Prav tako vozila niso več opazile policijske patrulje, ki so po klicu o nevarnem vozniku pregledale južno obvoznico.

Največkrat pod vplivom alkohola
"Težko je reči, kaj je vzrok, da nekdo zapelje v napačno smer,"
je povedala tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Maja Adlešič. "Lahko gre za spregled ali nespoštovanje prometne signalizacije, lahko za nepoznavanje ceste, najpogosteje pa je povezano z vožnjo pod vplivom alkohola ali drugih opojnih substanc," je pojasnila in dodala, da so za vožnjo v nasprotno smer včasih krive tudi vremenske razmere, huda megla ali močno sneženje, ko je na cesti zmanjšana vidljivost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.