Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

V Nemčiji našli osem trupel otrok

Hiša, kjer so našli pet trupel otrok Žurnal24 main
Nemčijo pretresajo detomori dveh mater. Prva je trupla hranila v kovčku, zamrzovalniku in smeteh, druga mati je umorila pet sinov.

Policija v vzhodni Nemčiji je v preiskavi na balkonu nekega stanovanja v Plauenu našla truplo tretjega dojenčka iste matere. Preiskava se je začela že prejšnji teden, ko je policija obiskala 28-letno Nemko in jo vprašala, zakaj svojega petletnega otroka ni pripeljala na zdravniški pregled pred vpisom v šolo. Policija je pri preiskavi v kovčku, ki je bil v kredenci, našla truplo enega dojenčka, ki je bilo zavito v plastično vrečko. Eno od trupel so pozneje našli v zamrzovalniku, tretje pa v smeteh na balkonu. Po poročanju policije naj bi osumljena povedala, da je v letih 2002, 2004 in 2005 rodila tri hčerke, ki pa so po njenih besedah takoj po porodu umrle. Ženska ima še dva sinova, stara eno in sedem let, ki sta trenutno v oskrbi pri sorodnikih.

Na severu Nemčije pa je policija pridržala 31-letno mater, ker naj bi umorila kar pet svojih sinov, starih od treh do devet let. Trupla so našli v vasici Darry ob obali Baltskega morja. Tudi v tem primeru naj bi bila umorov osumljena mati umorjenih otrok, ki so jo po besedah policije že pridržali v psihiatrični bolnišnici. Motiv umorov je najverjetneje povezan z njenimi psihičnimi motnjami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.