Slovenija > Črna kronika
114 ogledov

Več ur posiljeval žensko v parku, nato odšel na svojo poroko

policija britanija anglija Shutterstock
Ženin je policistom priznal nasilno in dolgotrajno posiljevanje neznane ženske le nekaj ur preden se je poročil s svojo nosečo partnerko, piše Independent.

28-letni Derry McCann je 13. januarja v enem izmed londonskih parkov napadel neznano žensko in jo posiljeval polni dve uri. Zatem je odšel na poroko in se oženil s svojo partnerko. Policistom je svoje dejanje priznal. 

Kot piše Independent, je bil moški že leta 2006 obsojen zaradi posilstva, a so ga predčasno izpustili iz zapora. Preiskovalni sodnik je po njegovem januarskem dejanju komentiral, da je zopet storil grozljivi zločin in da ga tokrat nedomno čaka "zelo, zelo dolga zaporna kazen".

Tožilka je v predstavitvi obtožnice povedala, da je bil njegov napad planiran. Neznanko je v parku posiljeval kar dve uri, pri čemer je penetriral vanjo v vse telesne odprtine ter se pri tem igral psihološke igrice. Pred vsakim svojim dejanjem je žrtev vprašal, kaj misli, da ji bo storil.

Policija je zoper njega zbrala trdne dokaze, med drugim tudi posnetek nadzorne kamere v parku. Sodni proces zoper moškega še ni končan.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • cogocogo 14:13 04.marec 2017.

    j to bi bilo pri nas mozno ,,tale ne bo vec videl svobode ce nic drugega ga bodo sojetniki malo porihtali

  • kapibara 08:50 04.marec 2017.

    Žrtvi naj sedaj dopovejo, da so ga predčasno spustili zaradi lepega vedenja :-(

  • McClain 07:33 04.marec 2017.

    res, butlni!!!