Slovenija > Črna kronika
343 ogledov

Vlomili v trgovino, pri poskusu pobega padli v roke policiji

aretacija policija lisice Profimedia
Policisti so pridržali osumljence, ki so poskušali vlomiti v bančni avtomat. Med osumljenci dve mladoletni osebi.

V petek, nekaj po 2. uri so bili policisti obveščeni o sproženem alarmnem sistemu v eni izmed trgovin na območju Črnuč. Policisti, ki so se nahajali v bližini so ob prihodu na kraj opazili osebe, ki so bežale iz trgovine in se odpeljale z osebnim vozilom. Vozilo so policisti po nekaj metrih uspeli zaustaviti. V notranjosti vozila je bilo šest oseb, med njimi dve mladoletni. Vsem šestim so odvzeli prostost. 

Policisti so ugotovili, da sta 20- in 22-letni moški vlomila v prostore trgovine, nato pa v notranjosti še v prostore druge trgovine. Tam sta poskušala vlomiti v vgrajeni bančni avtomat, a jima ni uspelo. S kraja sta zbežala in stekla v vozilo, v katerem ju je v bližini čakala 26-letna voznica. Voznica je ob prihodu policije s kraja odpeljala.

Trem osebam je bilo pridržanje kasneje odpravljeno. Preiskovalni sodnik je za 20-letnika, 22-letnika in 26-letno voznico odredil pripor. Vse tri so policisti že večkrat obravnavali, predvsem zaradi kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.