Slovenija > Črna kronika
2277 ogledov

Voznik trčil v gospodarsko poslopje in na kraju umrl

Prometna nesreča Pixabay
Na regionalni cesti Sopota-Podkum se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 39-letni moški.

V soboto ob 21.58 se je na regionalni cesti Sopota-Podkum v občini Zagorje ob Savi zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 39-letni voznik iz okolice Trbovelj, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Do nesreče je prišlo, ko je 39-letni z osebnim avtomobilom v blagem desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v gospodarsko poslopje. Voznik se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

Policisti obravnavali več kot 130 prometnih nesreč

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 139 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 19 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, sedem pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 111 kršitev javnega reda in miru ter 78 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 87-krat posredovali na javnih krajih in 24-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli šest vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 40 tatvin, 13 vlomov, 12 poškodovanj tuje stvari, pet povzročitev telesne poškodbe, štiri grožnje, dve drzni tatvini, eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami ter en primer nasilja v družini.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 08:40 11.avgust 2024.

    Policija očitno dela dobro ampak ne dovolj za tiste, ki so nas terorizirali dve leti pretekle vlade..Hojs in njegovi robokopi so hoteli ustvariti policijsko državo.