Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Za zapahe, ker je na otroka vrgla televizor

policija britanija anglija Shutterstock
Britansko sodišče je Natalii McMillan prisodilo 15 mesecev zaporne kazni, ker je na štiri mesece starega sina vrgla televizijo in ga tako ubila.

"25 letnica je droge postavila pred blagostanje svojega otroka, ki je umrl za hudimi poškodbami," je po razsodbi povedal sodnik Anthony Russell.

Med sojenjem za zločin, ki se je zgodil decembra leta 2011, je krivdo poskušala prevaliti na svojega 41-letnega partnerja, z utemelitvijo, da je bila sama v času, ko se je zgodila tragedija, v postelji v zgornjem nadstropju.

Zanikala je tudi, da bi bila pod vplivom drog, vendar so testi pokazali, da je zaužila heroin in valium. Poleg tega je pila tudi alkohol.

Po odločitvi sodišča je sodnik dejal: "Po kratkem življenju vašega otroka je očitno, da sta oba, tako vi kot vaš partner, postavila sebičen in odvisniški življenjski stil pred blagostanjem Kiana."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.