Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

Zaradi nesreče na primorki čakali dve uri

Nesreča na avtocesti
1/2
bralka
Zaradi prometne nesreče je bil pozno popoldan na primorski avtocesti devetkilometrski kilometrski zastoj. Na štajerski avtocesti je popoldan pred izvozom Šentjakob voznik poletel v odbojno ograjo.

Po poročanju Prometno-informacijskega centra se je na primorski avtocesti med počivališčem Ravbarkomanda in Uncem proti Ljubljani zgodila nesreča, zaradi katere je bil dlje časa zaprt vozni pas.

Nastal je daljši zastoj, ki je v dolžino meril celo 9 kilometrov.

Razbit obstal na odstavnem pasu

Bralka pa nam je poslala fotografijo prometne nesreče pri Šentjakobu, ki se je zgodila okoli 15.45. Voznik v avtomobilu je iz za zdaj neznanega vzroka zadel v betonsko varovalno ograjo, avtomobil pa je povsem razbit obstal na prehitevalnem pasu.

Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje je bila v nesreči ena oseba poškodovana. Promet je nekaj časa potekal le po odstavnem pasu, zato so na odseku nastajali zastoji.

Komentarjev 3
  • Merkava4 17:25 03.junij 2013.

    Očitno ni BMW, drugače bi bilo to extra poudarjeno: Zaradi nesreče BMW-ja cesta x ur zaprta...

  • beez 07:21 03.junij 2013.

    Na sliki ni Porsche.

  • westal 05:19 03.junij 2013.

    Prejšni četrtek smo tudi čakali in to zaradi organizatorja koncerta v Stožicah. Zaprti so bili vsi vhodi razen tistega z rondoja Tomačevo. Obiskovalci z vozili so se z vseh strani zgrinjali v dolgih kolonah najprej na rondo tudi tisti iz ...prikaži več Ljubljane. Ta rondo je že v normalnem prometu velik zamašek od kar so tja postavili semaforje.