Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Zaradi prehitre vožnje trije v bolnišnico

(Foto: PU Slovenj Gradec) Žurnal24 main
Slovenj Gradec. 26-letnica zjutraj zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom. Sledil je trk v avto, v katerem sta bila 25-letnik in dve leti star otrok.

Zjutraj je 26-letna voznica iz Mislinje zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila oblast nad upravljanjem vozila, s katerim je zapeljala preko nasprotnega voznega pasu in trčila v skalo ob levi strani glavne ceste. Od tam jo je z vozilom odbilo nazaj na vozišče. Ravno v tistem trenutku je iz smeri Velenja pripeljal 25-letni voznik iz Mislinje, ki je s prednjim delom osebnega avtomobila trčil v bočni del njenega vozila.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 


V prometni nesreči se je voznica lažje telesno poškodovala, prav tako se je lažje poškodoval voznik osebnega avtomobila in dve leti star otrok. Vsi trije poškodovani so bili z reševalnimi vozili prepeljani v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Zoper povzročiteljico bodo policisti podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Slovenj Gradec.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.