Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Zažgali so jim avto Mercedes Benz

Mercedes je bila prodajalka daimlerjevih vozil. Žurnal24 main
Ljubljanski policisti preiskujejo požar v Domžalah. Neznanec je podtaknil ogenj na osebnem avtomobilu.

Zagorelo je okrog 3. ure zjutraj. "Po prvih zbranih obvestilih je bilo znano, da je zagorelo vozilo, ki je bilo parkirano na dvorišču pred stanovanjsko hišo. Na kraju so intervenirali gasilci, ki so požar pogasili, policisti pa so zavarovali kraj in pričeli z ogledom v jutranjih urah," poroča Nataša Pučko z ljubljanske policije.

Preiskava do te točke je pokazala, da je požar na vozilu posledica kaznivega dejanja. "Prav tako je bilo z ogledom ugotovljeno, da je neznani storilec poškodoval steklo na oknih stanovanjske hiše, saj je vanje odvrgel kamenje," še dodaja Pučkova.

V dogodku k sreči nobena oseba ni bila poškodovana, nastalo je za okrog deset tisočakov škode, saj je avto v celoti zgorel, požar pa je delno poškodoval tudi ograjo ob stanovanjski hiši.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in povzročitve splošne nevarnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.