Slovenija > Črna kronika
52 ogledov

Zbil pešca, zavaroval kraj nesreče in odpeljal

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Včeraj se je v Borovnici zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl pešec.

Včeraj nekaj pred 17. uro se je na cesti Podpeč–Borovnica v naselju Breg pri Borovnici zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega vozila zbil pešca, poročajo z Uprave RS za zaščito in reševanje.

Kot poroča policija, je 48 letni voznik osebnega avtomobila vozil osebni avtomobil od Borovnice proti Podpeči. Nasproti gasilskega doma, v križišču za naselje Breg pri Borovnici, je z leve strani prečkal cesto 75 letni pešec. Voznik osebnega avtomobila je trčil v pešca, ki je na kraju nesreče umrl.

Po nezgodi je voznik osebnega avtomobila kraj zavaroval in pobegnil s kraja nesreče, ne da bi poškodovanemu pomagal, a se je kasneje vrnil na kraj nesreče.

 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 11:50 11.januar 2014.

    Đabe se trudijo vsi organi , ki so zadolženi za varnost v prometu , če starčki na kmetih v črnih oblačilih hodijo v temi po cestah. Njim ne pomaga nič , ker ta opozorila do njih ne pridejo. Apelirati je ...prikaži več treba na njihove odrasle otroke , da starše uredijo tako , da se bodo zavedali kako pravilno hoditi ob cesti in jim na kmečka vsakdanja oblačila zašiti odsevne trakove. Saj res , zakaj pa ne naredite akcije zastonj razdeljevanja odsevnih trakov. Vsakemu na kmetih zastonj po 2-3m traku , pa naj si jih prišijejo na vsakdanja delovna oblačila. Tole je pa že mal preveč da so v 11 dneh mrtva da ista udeleženca zaradi istih razlogov isto stara , ob skoraj istem času, po temi, medtem ko je v vsem prometu nastradal samo 1 voznik avta , pa še sam si je to privozil.