Slovenija > Črna kronika
56 ogledov

Zgorel nadstrešek lokala

V lokalu Alaya je v celoti zagorelo 50 kvadratnih metrov slamnatega nadstreška. Žurnal24 main
V nedeljo zvečer je zagorel slamnati nadstrešek priljubljenega portoroškega bara Alaya. V celoti sta zgorela hišica in končni del pomola.

Na Gasilski brigadi Koper so za zurnal24.si povedali, da je okoli 20.44 zagorelo 50 kvadratnih metrov slamnatega nadstreška omenjenega portoroškega bara.

Kolikšno škodo je požar povzročil lastniku lokala, še ni znano. Na PU Koper so za zurnal24.si dejali, da je zagorela ena od bambusovih hišic na pomolu gostinskega lokala.

Po do sedaj zbranih ugotovitvah naj bi do požara prišlo zaradi dotika vroče žarnice s slamnato površino hišice, katera je v celoti pogorela. Prav tako je bil poškodovan del pomola.

Na srečo pa v požaru ni bil nihče poškodovan. Z ognjem, ki je gorel kar dve uri, se je bojevalo sedem gasilcev koprske brigade in pet gasilcev iz piranskega gasilskega društva.

Portoroški bar Alaya velja za enega izmed priljubljenih lokalov na tamkajšnji obali, saj s svojo teraso sega vse do morja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.