Slovenija
17 ogledov

Dimičeva je "super oseba"

Žurnal24 main
Skupina RešParD, za katero je Simona Dimic leta 2008 nastopila v videospotu, se je postavila na stran nekdanje šefinje Pahorjevega kabineta. Pravijo, da je "super oseba".

Simona Dimic se je v glasbenih vodah oziroma natančneje v glasbenem videospotu pojavila po naključju, pravijo v skupini RešParD in ni res, da bi se sama ponudila. Nastopila je v njihovem spotu za pesem Kje si. 

"Videospot smo snemali v začetku leta 2008, ko gospod Pahor še ni bil izvoljen za predsednika vlade. Simono smo spoznali praktično na samem snemanju, kamor jo je pripeljal pevec Robi, ki je takrat treniral njenega sina," pravijo v skupini. "Ker smo med snemanjem dobili idejo, da vanj vključimo več generacij ljudi, smo tudi Simono prosili, naj za trenutek nastopi v spotu." Kot pravijo v skupini, je šlo za čisti splet okoliščin.

Postavili pa so se tudi na stran zdaj že nekdanje šefinje kabineta Boruta Pahorja: "Simona je super oseba ter skrbna in ljubeča mati, kar sem imel možnost spoznati v nekaj letih sodelovanja pri treniranju njenega sina."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.