Slovenija
13 ogledov

Dolenjka: še vedno v smrtni nevarnosti

prometna nesreča, dolenjska avtocesta, nalet, vozila
1/31
Žurnal24 main
Policisti nadaljujejo preiskavo o vzrokih sobotnega množičnega trka na dolenjski avtocesti, v katerem so umrli trije ljudje. Človek, ki so ga morali oživljati, je še vedno v smrtni nevarnosti.

Zadnje so nam povedali v ljubljanskem kliničnem centru (KC), kjer za zdaj ostajajo tudi preostali poškodovanci s hudimi poškodbami. Po nesreči so jih v KC prepeljali šest.

Vinko Stojnšek iz PU Ljubljane je pojasnil, da preiskava glede na število udeleženih v najhujši prometni nesreči v Sloveniji še nekaj časa ne bo končana. Policijski preiskovalci morajo namreč natančno pregledati vsak avtomobil posebej, da bodo lahko razčlenili zaporedje dogodkov.

Posledice trka 38 vozil si lahko ogledate v GALERIJI.

Kot je znano, je bilo v nesreči, vzrok katere je bila neprilagojena hitrost in gosta megla, udeleženih kar 38 vozil in 51 ljudi. Na kraju nesreče sta umrli 47- in 44-letnica, 69-letnika pa so prepeljali v bolnišnico, a je bilo oživljanje neuspešno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.