Slovenija
58307 ogledov

Janez Janša po dveh letih podlegel

Janez Janša kulturni dan Reševalni pas/Twitter Janez Janša s soprogo na ponedeljkovi proslavi v Gallusovi dvorani.
Slovenski premier se je okužil s koronavirusom.

Predsedniku vlade RS Janezu Janši je bila na samotestiranju potrjena okužba s covidom-19. To je premier sporočil kar sam na svojem Twitter računu.

Robert Golob Slovenija Nova raziskava: Golob bi pometel z Janšo

"Včeraj pri samotestiranju pozitivna oba fanta, moj test negativen. Danes žal tudi moj pozitiven. Pa vsi klasični simptomi. Zaenkrat milejši. Naj tako ostane," je na družbenem omrežju, ob fotografiji hitrega testa, zapisal prvak SDS.

Janša v času pandemije še ni imel potrjene okužbe. Njegova družina je vse od marca 2020, ko se je začel pohod covida-19, ostala zdrava. "Dve leti smo se uspešno izogibali koronavirusu," je še zapisal izkušeni politik.

Janša se je v ponedeljek udeležil državne proslave ob kulturnem prazniku v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.

Danes bi se moralo na okrožnem sodišču v Celju nadaljevati sojenje Janši zaradi razžalitve novinark Radiotelevizije Slovenija. Postopek bi se moral začeti ob 10.30.

Janez Janša Slovenija Janša odgovarjal tudi na osebna vprašanja

V torek so ob 1.566 PCR-testih in 51.036 hitrih antigenskih testih potrdili 5.076 okužb z novim koronavirusom. Po oceni Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) je v Sloveniji trenutno 173.691 primerov aktivnih okužb, kar je 12.387 primerov manj kot dan prej.

Komentarjev 38
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 16:46 07.april 2022.

    Pričakovano pred soocenjem na TV !

  • Janez_53 19:43 09.februar 2022.

    Kako priročno in prozorno!!! Janša zboli RAVNO TAKRAT, ko bi moral na sodišče! In fotografira POZITIVNI TEST svojega samotestiranja!!! Pa kdo hudiča še lahko to verjame??? V svojih skoraj 70 letih še nisem videl tako sprevrženega in podlega obnašanja! IN ...prikaži več TAKŠEN ČLOVEK JE PREDSEDNIK VLADE??? Hvala bogu, da bo kmalu konec te farse!

  • Pišmevuh 19:42 09.februar 2022.

    Ideja ritoglavca Matoza