Slovenija
14843 ogledov

Drama v občinskem odboru stranke SDS: "Tako se z ljudmi ne dela!"

SDS Duplek Facebook
"Lojalno smo služili stranki, opravljali tudi prostovoljna dela, zato se mi takšen način razrešitve ne zdi primeren. Tako se z ljudmi ne dela."

"Konec naše skupne je poti, sedaj gremo vsak po svoji poti naprej, se morda kdaj srečamo, objamemo, a v srcu skupaj vsi ostanemo," so v začetku tega meseca na Facebooku objavili člani dupleškega občinskega odbora. 

Kaj se je zgodilo? 

Kot so izvedeli novinarji portala N1, je generalno tajništvo stranke SDS razrešilo vodstvo občinskega odbora Duplek. Tamkajšnji predsednik je sicer Marko Rems, podpredsednica pa Natalija Pečar.

Vzrok je bil, so za N1 pojasnili v SDS, slab volilni rezultat na jesenskih lokalnih volitvah. SDS je namreč v Dupleku prejela le osem odstotkov glasov, v občinskem svetu pa le enega svetnika.

"Lojalno smo služili stranki, opravljali tudi prostovoljna dela, zato se mi takšen način razrešitve ne zdi primeren. Tako se z ljudmi ne dela," je ob tem dejal Rems in dejal, da naj bi v Dupleku iz stranke zaradi te poteze izstopilo že okoli 30 članov. Poteze stranke SDS pa je označil za "nedopustne, žaljive in ponižujoče".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 37
  • Avatar Leon
    Leon 13:28 14.februar 2023.

    Skupina na posnetku je v posmeh vsem krajanom in nikjer niso dobrodošli . Morda jih vzame Kangler za svinjske pastirje v Dupleku 🤣🤣🤣

  • mirror 10:43 14.februar 2023.

    V naši državi je več lenuhov kot pa delovnih in zavednih državljanov. Temu so primerljivi tudi rezultati volitev. Na fakultete je največji vpis na družboslovne, ker so lažje in jih vsak naredi z levo roko. V tistih fakultetah kjer je ...prikaži veče matematika in fizika so pa redki, pa še tisti po diplomi odpeketajo v tujino, kjer se delo ceni in se tudi dobro plača. V tujini bi tak kot sta Nika in Jaša pometala ceste.

  • Pierre 09:51 14.februar 2023.

    Dragi SDS-ovci, znano je da ste kot sekret papir...ko vas ljubljeni vodja Ivan uporabi vas vrže v školjko.... tako se to dela pri vas že 30 let, niste edini !!!!