Slovenija
261 ogledov

Enemu grozil z nožem, drugega večkrat udaril. Danes ponoči v Ljubljani.

BTC Anže Petkovšek
Do kaznivih dejanj je prišlo danes ponoči na območju Most in BTC-ja. Zelo verjetno je bil storilec isti.

"Danes, okoli 2. ure smo bili obveščeni o roparskih tatvini  na območju Most. Po do sedaj zbranih obvestili se je zamaskirani storilec na e-skiroju pripeljal do oškodovanca in mu zagrozil, grožnje pa je podkrepil z nožem, ki ga je držal v rokah. Oškodovancu je iz klopi odtujil nahrbtnik in se s kraja odpeljal. V dogodku ni bil nihče poškodovan," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

"V nadaljevanju smo bili nekaj pred 4. uro obveščeni, da je po vseh verjetnosti isti storilec, prav tako na območju BTC v Mostah s pretepom zagrozil še enemu oškodovancu in od njega zahteval denar. Ker mu ga ta ni hotel izročiti ga je večkrat udaril in nato ne da bi kaj odtujil zbežal s kraja. Oškodovanec je bil lažje telesno poškodovan," so sporočili policisti. 

Storilev je mlajši moški, visok okoli 170 cm, srednje postave, oblečen v črna oblačila.

Policisti glede okoliščin kaznivih dejanj nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 2
  • atamama 19:19 19.julij 2024.

    In minister je podal izjavo..... vard in samozaščitnih skupin državljanov ne rabimo, ker Policija obvladuje situacijo.... Pozabil pa je povedati kje in katero, prometno? Kot slišim je krompir na Dolenjskem, Posavju in Beli krajini zelo dobro obrodil. Kmetje ga bodo ...prikaži več celo nekaj lahko nabrali zase....

  • nostradamus 18:20 19.julij 2024.

    ljubljana je varno mesto tako pravijo