Slovenija
50 ogledov

Gmail predstavlja Google Voice

Google Voice Prtscreen Google
Uporabniki Gmailovih storitev lahko po novem koristijo tudi možnost telefonskega pogovora.

Prek Gmaila lahko namreč zdaj kličejo tudi stacionarne in mobilne telefonske številke. Za to potrebujejo Widows XP ali novejšo različico, Mac OS X 10.4 ali novejšo različico oziroma Linux, piše na Googlovi strani.

Cenik klicev je razviden iz spodnje tabele:

Google Voice | Avtor: Prtscreen Google Prtscreen Google
Velja poudariti, da te cene (kot piše v Opombah) ne vključujejo davkov in se lahko kadar koli spremenijo. Če imate naslov za plačevanje znotraj EU, bodo vaš račun poleg naročenega zneska za klice bremenili tudi za DDV po veljavni davčni stopnji v vaši državi.

 

Višina računa odvisna od storitve

Google Voice omogoča tudi snemanje posameznih telefonskih pogovorov, zakonodaja glede zahtev o obveščanju in prikazu obvestil o posnetih pogovorih pa se razlikuje glede na državo. Znesek plačila določi Google, višina stroškov pa je odvisna od storitve Google Voice, ki jo izberete.

Google Voice | Avtor: Prtscreen Google Prtscreen Google

Spremembe (morda) prinašajo dodatne stroške

"Če zahtevate spremembo v katerikoli storitvi, boste morali morda plačati dodatne stroške. Glede na izbrano raven storitev boste morali klice na nekatere lokacije ali z njih morda plačati, vključno s klici iz javnih telefonskih govorilnic in z razširjenih klicnih območji, vendar ne omejeno nanje. Plačati boste morali morda tudi veljavne stroške za katerekoli posebne ali izboljšane storitve, ki jih uporabljate," piše na Googlu. Vsi kupljeni zneski za odhodne klice potečejo šest mesecev od zadnjega datuma uporabe in jih ni mogoče prenesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.