Slovenija
25 ogledov

Gneča v okolici pokopališč

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Pred obiskom pokopališča velja preučiti alternativne možnosti glede dostopa in parkiranja.

Napoved prometno-informacijskega centra za stanje na cestah ta vikend in v ponedeljek ni nič kaj spodbudna: „Povečan promet lahko pričakujemo v soboto, nedeljo in ponedeljek ves dan. Zgostitve prometa pričakujemo tako v smeri turističnih krajev, bližini večjih središč, v okolici pokopališč, na mejnih prehodih ter odsekih, kjer je spremenjena prometna signalizacija zaradi del.“

Za prihodnje dni na prometno-informacijskem centru zato voznikom svetujejo, „da dosledno upoštevajo cestno-prometne predpise in vse udeležence v prometu ter imajo primerno opremo vozila zaradi spremenljivih vremenskih razmer“. Če se namreč odpravljate kam v višje kraje, velja omeniti, da je Vršič prevozen le z verigami.

Pri obisku večjih pokopališč na PIC-u svetujejo, da predhodno načrtujete pot in preučite alternativne možnosti glede dostopa do pokopališča in parkiranja vozil. Spremembe prometnih ureditev lahko si lahko pogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.