Slovenija
6158 ogledov

Huawei Nova 5T: Tega telefona niso nameravali prodajati v Sloveniji

Huawei 5T
1/2
Huawei
Huawei je danes v Ljubljani uradno predstavil tri novosti.

Prva je telefon Nova 5T, ki ga sprva v Sloveniji niso nameravali prodajati, a ker na paradne konje iz družine Mate 30 ne smejo namestiti Androida, je po planu B prišel k nam.

V telefonu je čip kirin 980, enak kot je v P30 Pro ter 6 gigabajtov delovnega spomina in 128 gigabajtov spomina. Ena zanimivejših posebnosti je čitalec prstnih odtisov ob strani, priporočena maloprodajna cena pa je 469 evrov.

Na zadnji stran so štiri kamere, glavno tipalo ima ločljivost 48 milijonov pik, ultra široka 16, makro tipalo in tipalo za globino pa dva. Sprednja kamera ima 32 milijonov pik.

Baterija ima 3750 mAh, s hitrim polnjenjem pa se do polovice napolni v pol ure. Več informacij lahko najdete tukaj. 

Huawei 5T Promo Zanimivo Huawei nova 5T ima kar 5 kamer, podprtih z umetno inteligenco

Matjaž Kermelj iz slovenskega Huaweija je dejal, da so poslovni rezultati za letos kljub vsemu še vedno odlični, Huawei obvladuje slabo tretjino trga, globalna rast pa je letos predvsem na račun kitajskega trga. 

Od ure si veliko obetajo

Huawei je prodal dva milijona kosov prve generacije pametne ure Watch GT, GT2 pa prinaša možnost bluetooth klicanja in poslušanja glasbe, na uro je mogoče naložiti do dvesto pesmi.

Pri moški uri baterija zdrži dva tedna, pri ženski, ki je tanjša, pa sedem dni normalne uporabe. Priporočena maloprodajna cena od 229 do 249 evrov za moško uro. Več informacij lahko najdete tukaj.

Huawei GT2 Promo Zanimivo Huawei Watch GT 2 na voljo na slovenskem trgu

Predstavili so tudi brezžične slušalke FreeBuds 3, za katere obljubljajo, da delujejo brez zakasnitve zvoka, imajo pa tudi možnost aktivnega izničevanja hrupa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.