Slovenija
11091 ogledov

Huda nesreča, dvakrat silovito počilo, potem je zagorelo

Prometna nesreča Celje Facebook
24-letnica in 50-letnik sta huje poškodovana.

Včeraj se je na območju Policijske uprave Celje pripetila huda nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vozili in kombinirano vozilo, ki je zagorelo. Nesreča se je zgodila okoli 7. ure zjutraj v Medlogu. Kot so sporočili s PU Celje, je nesrečo povzročil 54-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Medloga proti Celju. 54-letni voznik je v blagem desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznika kombiniranega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti.

Čeprav se je poskušal voznik kombiniranega vozila z zaviranjem in umikanjem izogniti nesreči, je prišlo do silovitega trčenja. Kombinirano vozilo je po trčenju naprej odbilo na travnik poleg vozišča in nato nazaj na cesto, po kateri je v tistem trenutku pripeljala voznica osebnega avtomobila. Prišlo je še do enega silovitega trčenja med vozili, pri tem pa je kombinirano vozilo zagorelo.

V nesreči sta se huje poškodovala 24-letna voznica osebnega vozila in 50-letni sopotnik v kombiniranem vozilu, voznik kombija jo je odnesel z lažjimi poškodbami. Policija bo povzročitelja nesreče kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:17 21.junij 2023.

    Mene je slovenskih cest groza! Povzročitelji pa naj bodo oglobljeni in po hitrem postopku obsojeni in naj se jim še avto odvzame. Hitro bi mi postali vzorni vozniki, tako kot Skandinavci, če bi nam grozilo odvzetje premoženja.