Slovenija
13 ogledov

iPhone 5S na policah že konec zime?

iPhone 5 Reuters
Komaj nekaj tednov je od uradne premiere iphona 5, Apple pa naj bi že pospešeno pripravljal naslednika. Ta naj bi na police prišel po hitrem postopku, že v prvih treh mesecih prihodnjega leta, kar je pred običajnimi menjavami generacije. Kupci sedanje generacije utegnejo biti jezni.

Apple je na nedavnih dogodkih korenito osvežil svojo ponudbo tako mobilnih naprav kot računalnikov. Zato je dokaj presenetljiva vest o tem, da bo v kratkem že pričel z intenzivnim testiranjem predprodukcijskega iphona 5S, piše Washington Post, ki se sklicuje na spletno stran Digitimes.

Decembra naj bi tako v uporabo testni publiki že poslali med 50 tisoč in 100 tisoč primerkov, čez nekaj mesecev pa tudi uradno predstavili naslednjo generacijo tega v svetu tako zaželjenega pametnega mobilnika.

Če govorice, ki se sklicujejo na Applovo certificiranje sestavnih delov, držijo, verjetno kupci iphona 5 ne bodo ravno navdušeni, saj bi to pomenilo, da bo naslednja generacija na trgu komaj pol leta po aktualni. A Apple je septembra podobno presenetil že z ipadom, saj je četrto generacijo najavil komaj pol leta po premieri tretje, čeprav se je resnici na ljubo glavna sprememba nanašala na nov Appleov priključek "lightning".

Digitimes ima sicer bogato zgodovino objav vesti in napovedi, ki so v javnost pricurljale iz Applovih dokaj hermetično zaprtih laboratorijev. Vendar se vse niso uresničile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.