Slovenija
6168 ogledov

Janša domov dobil strelni naboj in fotografijo družine s tarčami na obrazih

Matej Tonin, Janez Janša Vlada RS
Slovenski premier Janez Janša in predsednik NSI Matej Tonin sta na domači naslov prejela grozilni pošiljki.

Premier Janez Janša in obrambni minister Matej Tonin sta po poročanju medijev v petek prejela pošiljki z grožnjami s smrtjo, pismom pa sta bila priložena strelna naboja, piše STA. Janši so poslali tudi fotografiji, na katerih so bile na njegovem obrazu in obrazih ožjih družinskih članov narisane tarče. Pošiljki sta bili naslovljeni na njun domači naslov.

Janez Janša slovenija Pod streho Vlada razmišlja o uvedbi novih bonov, a ne za vse

Neznani pošiljatelj je v grozilnem pismu premierju Janši zapisal, da "ekipe čakajo na komando" in da bo premier "padel prvi", enaka usoda pa čaka tudi podpornike vlade, pišejo mediji.

Borut Pahor in Janez Janša Slovenija Pahor: Janša je mestoma tudi žaljiv

Po poročanju TV Slovenija so v kabinetu predsednika vlade grožnje potrdili.

Janez Janša | Avtor: Vlada RS Vlada RS

Ljubljana Epidemija raste Slovenija Janša napoveduje novo zapiranje javnega življenja in gospodarstva

"Volitev ne boš dočakaj"

Toninu je neznani pošiljatelj v grožnji očital preračunavanje z izbiranjem političnih strani, ob tem pa zagrozil, da prihodnjih državnozborskih volitev ne bo dočakal. Zapisal je, da poznajo vse njegove poti, zato mu varnost ne bo mogla pomagati.

Delavec Slovenija Gospodarstveniki jasni: Vlade pri tem ne podpiramo!

Tudi Tonin je za portal N1 prejem pošiljke potrdil.

Pred tednom dni pa sta po poročanju portala N1 k Toninu prišla neznanca, ki sta se izdajala za opravljalca telekomunikacijskih meritev. Njegova soproga je zaradi sumov reagirala, ob tem pa se je izkazalo, da je ta dva človeka policija na enem od sredinih protestov pridržala zaradi napada na policiste.

Komentarjev 67
  • nenad_brigita 10:32 25.oktober 2021.

    Odkar je kalimero prestopil iz GLSa na DPD dviguje pošto, ha ,ha. Še otroki v vrtcu bi mogoče poslušali to jamranje, potem bi pa prasnili v smeh. Danes sem s pošto dobil paket z proti tankovsko mino. Sem že hotel ...prikaži večl poklicati policijo, tožilce, ko pa sem malo bolje pogledal, sem videl, da je bila okrogla torta. V strahu so velike oči.

  • jakec42 09:47 25.oktober 2021.

    Vseskozi delijo ljudi,sejejo mržnjo med ljudi,ko pa so posledice se čudijo!

  • Pepe007 09:40 25.oktober 2021.

    Leta in leta so nam prali možgane s trojkami, ki so delovale med drugo svetovno vojno. Ampak, šlo je pač za teroristične skupine, ki so praviloma pobijale neoborožene civiliste brez sojenja in dokazane krivde. Pobijali so jih samo zato, ker ...prikaži več so bili drugačni od njih po političnem, verskem ali kakem drugem prepričanju. Verjemite, če bi takrat živelo nekaj črncev v Sloveniji, bi pobijali tudi njih.