Slovenija > Jaz poročam
35 ogledov

Akcija: ceno so znižali za nič odstotkov

akcija Bralec Žurnala24
Bralec Žurnala nam je poslal fotografijo plakata v eni izmed veleblagovnic, kjer so ceno tortilj v akciji očitno znižali za natanko nič odstotkov.

Naš bralec je zabeležil in nam poslal fotografijo, iz katere je razvidno, da so v akciji ceno tortilje znižali za nič odstotkov.

"Zahvaljujemo se vam za opozorilo. Neljubo napako smo posredovali pristojnim osebam. Ugotovili smo, da je bila napaka sistemska. Kljub pravilno vnesenim podatkom je bil natisnjen napačen plakat," so se odzvali v Sparu. Na plakatu sta bila napačno navedena popust in znižana cena.

"Menimo, da bi zaposleni v trgovini lahko opazili nepravilen zapis na plakatu in v zvezi s tem ustrezno ukrepali. Zavedamo se, da so bolj kot sama pojasnila pomembna dejanja, zato bomo naredili vse, da se kaj podobnega v naših trgovinah ne bo več zgodilo," so še zapisali.

Komentarjev 10
  • Avatar atojeto
    atojeto 22:23 11.april 2012.

    Me čisto nič ne moti, če bodo tudi podražitve 0%.

  • Neja35 21:44 11.april 2012.

    Sigurno nisi nikoli delala v trgovini., tudi ti ena od tistih brez napak. Hoj delat!!

  • Neja35 21:41 11.april 2012.

    Zgleda, da ja ta vaš bralec, ki je poslal to fotografijo. supermen...človek brez napak.. Kaj sploh objavljate take bedarije, samo potuho dajate tem ljudem ki nevejo kako "zgubljati dan".