Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Oropali poštno vozilo

Pošta Nik Rovan
Včeraj nekaj po 20. uri so na Cesti v Mestni log v Ljubljani oropali vozilo za prevoz poštnih pošiljk.

Vsaj štirje neznani zamaskirani storilci so z dvema osebnima voziloma, najverjetneje z večjima temnima znamke BMW, zablokirali vozilo za prevoz poštnih pošiljk in nato iz njega ukradli poštne pošiljke. Po dejanju so odpeljali naprej po Cesti v Mestni log, nato pa neznano kam. V dogodku ni bil nihče poškodovan.

Takoj po obvestilu so policisti začeli zbiranje obvestil in druge aktivnosti, ki so za takšne dogodke predvideni. V aktivnosti je bil vključen tudi helikopter policije.

Policija v povezavi z ropom proučuje požig vozila na Groharjevi cesti v Ljubljani. Včeraj okoli 20.30 je namreč na parkirišču na Groharjevi ulici zgorelo ukadeno osebno vozilo znamke BMW 320.

Na pošti so za STA povedali, da je bila poleg poštnih pošiljk v vozilu tudi fotovina, a podatkov o višini ukradenega denarja ne morejo razkriti. Včerajšnji rop je bil drugi rop poštnega vozila letos, veležijo pa še en poskus ropa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.