Slovenija
30 ogledov

Kaj je ekskluzivna ponudba operaterjev

Nogomet EPA
Ponudba. Telemach: šport, T-2: Balkan.

Pri Telekomu pravijo, da se ponudbe med slovenskimi operaterji prav veliko ne razlikujejo, dodajajo pa, da bo na SiOL TV mogoče spremljati vse tekme UEFA Lige prvakov, kar pri konkurentih ne bo mogoče. Pri Telemachu pa pravijo, da njihovi naročniki ekskluzivno spremljajo Scifi, Fight Chanel, AXN, Fishing & Hunting, Comedy Central, Sport Klub 3, 4 in 5 ter SK Prime. Sport Klub, Sport Klub +, SK Prime, SK Premium, Golf Klub, Premier League in MTV Live pa so ekskluzivno na voljo tudi v HD-tehniki.

Stavijo na šport

Dodajajo, da imajo medijske pravice za nogometno Ligo prvakov in ligo Europa, špansko in angleško prvo ligo, hokejsko ligo Ebel, najboljše košarkarske dvoboje v Evroligi ter najboljše teniške in golf turnirje.

Pri T-2 pravijo, da njihovi naročniki ekskluzivno spremljajo več programov. “Najbolj zagotovo izstopa naš paket Yugo 55+, ki združuje več kot 60 programov z območja Balkana in je posebnost tudi v evropskem merilu,” pravijo. Pri Amisu pa menijo, da so njihova ekskluziva “programi, ki niso na voljo pri vseh operaterjih in so navadno namenjeni le zelo ozkemu krogu uporabnikov”.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.