Slovenija
13114 ogledov

Kaos na avtocestah, ena ura zamude

Zastoj na avtocesti Promet.si
Zaradi del na avtocestah nastajajo zastoji.

Na primorski avtocesti zamuda zaradi zastoja med Brezovico in Vrhniko proti Kopru znaša eno uro. Vozniki lahko avtocesto zapustijo na priključkih Vič ali Brdo, obvoz je možen tudi čez Horjul. Na dolenjski avtocesti pa zamuda zaradi zastoja med Višnjo Goro in Grosupljem proti Ljubljani znaša 30 minut.

Na štajerski avtocesti sta manjša zastoja med Sneberjem in Domžalami proti Mariboru ter med priključkom Slovenska Bistrica sever in Framom, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste.

V Darsu so že v petek opozorili, da bo konec tedna promet zaradi vzdrževalnih in obnovitvenih del oviran na več delih avtocestnega omrežja, zato je ob napovedanem lepem vremenu pričakovati zastoje.

Vzdrževalni posegi ta konec tedna potekajo na delih primorske avtoceste med Brezovico in Logatcem v smeri proti Kopru, na več delih štajerske avtoceste na obeh straneh Trojan, predvsem v smeri proti Mariboru, in na dolenjski avtocesti med Ivančno Gorico in Grosupljem v smeri Ljubljane, kjer je promet oviran že danes.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • crniovcar 19:42 06.april 2024.

    Vozniki lahko avtocesto zapustijo na priključkih Vič ali Brdo, obvoz je možen tudi čez Horjul. Lahko tudi preko Dunaja!!!!

  • Ender3 19:01 06.april 2024.

    Pride april in DARS je že v nizkem štartu za ustvarjanje zastojev. Za nameček pa od voznikov pobira offer od vinjet. Dobiček jim z leta v leto narašča zastoji pa, tudi. Da bi organizirali tudi nočno delo pa jim na misel ne pride..

  • luccifer 16:30 06.april 2024.

    Kupiš pregrešno drago vinjeto, plačuješ cestnino in vsa pernata sranja na koncu se moraš pa voziti po makedamski cesti ker pernate komunjare kradejo kot srake zaradi osebnega polnjenja svojih žepov, vgradijo najslabši material, ki ga je potrebno vsako leto popravljati. ...prikaži več Marš pernati lopovi.