Slovenija
1540 ogledov

Kolona dolga več kot deset kilometrov

Zastoj Karavanke Bralec
Zastoji na slovenskih cestah ob enem prometno bolj obremenjenih koncev tedna nastajajo predvsem na Primorskem in Gorenjskem.

Pred predorom Karavanke proti Avstriji je kolona vozil dolga več kot deset kilometrov, poroča prometnoinformacijski center. Zastoji nastajajo tudi na avstrijski strani predora Karavanke proti Sloveniji, kjer predor občasno zapirajo.

Na gorenjski avtocesti je izvoz Jesenice vzhod, Lipce odprt samo za lokalni promet. Za osebna vozila, ki so namenjena v Kranjsko Goro in na Jesenice, sta možna izvoza Radovljica in Lesce, opozarja prometnoinformacijski center.

Zastoj nastaja tudi pred delovno zaporo med priključkoma Jesenice in Jesenice vzhod proti Ljubljani.

avto, zastoj, utrujenost, potovanje, dopust | Avtor: Profimedia Profimedia

Na primorski avtocesti zastoji nastajajo na posameznih odsekih med razcepom Nanos in priključkom Brezovica proti Ljubljani, proti Kopru pa med predorom Šentvid in Vrhniko ter med priključkom Ljubljana Vič in Vrhniko.

Na štajerski avtocesti se nekajkilometrska kolona vozil vije pred mejnim prehodom Šentilj proti Avstriji.

Zastoji nastajajo tudi na glavnih in regionalnih cestah Šmarje-Koper-Dragonja v obe smeri, Koper-Izola-Sečovlje, pred koncem izolske obvoznice poti Strunjanu in pred Sečovljami proti Hrvaški.

Zastoji so še na cesti Jesenice-Hrušica, na cestah proti Bledu in na cesti Ljubljana-Brezovica, občasno pa zapirajo tudi predor Ljubelj proti Avstriji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • atamama 16:57 10.avgust 2024.

    Ojoj, pa sem mislil, da je kolona pred Bregano, Sečovljami.... itd. Kaj pa je že s tisto mejno kontrolo da bo manj migrantov? PS samo vprašam kdo se norce dela?